Twój koszyk
Nie masz żadnych produktów w koszyku
Rejestracja

Zaloguj się

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Outof stock
Czekolada / Madagaskar / 72% / 50 g
Zestaw 4 szklanek do whisky Glencairn Glass
149,00 zł
Czekolada / Madagaskar / 72% / 50 g
Jack Daniel's / 40% / miniaturka 0,05 l
19,00 zł

Czekolada / Madagaskar / 72% / 50 g

16,00 zł

Dostępność: Brak w magazynie

Czekolada odznaczająca się dużą słodyczą. Wyraźnie wyczuwalne są czerwone owoce – między innymi wiśnie i maliny. Niebywale kremowa konsystencja. Wytrawny finisz z długim posmakiem kakao.

Złoty medal Academy of Chocolate Awards 2016

Skład: Zmielone ziarno kakao z Madagaskaru 72%, nierafinowany cukier trzcinowy

SKU: 9502

Opis produktu

Czekolada JP to najwyższej jakości produkt wytwarzany ręcznie przy użyciu tradycyjnych metod. Warto zaznaczyć, że produkcja odbywa się bezpośrednio z ziaren kakao, które są wypiekane, mielone na kamiennych żarnach, a następnie temperowane, formowane i pakowane w ozdobny papier. Jedynym dodatkiem oprócz kakao jest nierafinowany cukier trzcinowy.

Czekolada wytwarzana jest na niewielką skalę. Podobnie jak w wypadku whisky, kolejne partie kakao, a co za tym idzie czekolady, mogą się nieznacznie różnić. Stwarza to możliwość obcowania z wyjątkowym produktem o niepowtarzalnym smaku.

Czekolada bardzo dobrze łączy się z whisky i stanowi idealne uzupełnienie prezentu.

Nowość w sklepie od dnia 8 wrz 2017
Producent czekolady Jakub Piątkowski Czekolada
Kraj pochodzenia kakao Madagaskar
Zawartość kakao [%] 72
Waga [g] 50
Tagi produktów

Użyj spacji aby rozdzielić tagi, apostrofów (') aby wpisać frazy.

Out of stock New Condition Singlemalt.pl